Theoriecursus

Snel uw theoriecertificaat!
» Inclusief theorie-examen
» Les van gecertificeerde docenten
» Op kort termijn uw theorie-examen
» Cursus in 1 dagdeel

€ 109,00

Theoriecursus motor

Voor het behalen van het motorrijbewijs is het met goed gevolg afleggen van het theorie-examen A wettelijk verplicht. Als u voor dit examen slaagt ontvangt u het theoriecertificaat A.
Wij raden aan om zo snel mogelijk de theoriecursus te volgen en het examen te doen. U leert tijdens de theoriecursus niet alleen de verkeersregels, maar u krijgt ook handige tips die bij de praktijklessen van pas komen.

In de praktijk blijkt dat de helft van de kandidaten die thuis studeren zakt voor het theorie-examen.
Om onnodige kosten en teleurstellingen te voorkomen bieden wij de mogelijkheid om een cursus te volgen. De cursus word gegeven in onze moderne theorielokalen. Onze gecertificeerde docenten helpen u de lesstof begrijpen en wijzen u op knelpunten.

Examentraining

Tijdens de cursus raakt u gewend aan de CBR-manier van examens maken. De cursus wordt afgesloten met een examentraining. Voor de examentraining gebruiken wij dezelfde antwoordkastjes zoals deze ook door het CBR gebruikt worden.

Theorie examen

Na het volgen van de cursus reserveren wij aansluitend uw theorie-examens bij het CBR, zodat u de geleerde stof direct kunt toepassen.

Door onderstaande formulier in te vullen reserveert u onze theorie-cursus voor het motorrijbewijs. Na ontvangst nemen wij contact met u op voor het vaststellen van een cursusdatum.

Theoriecursus reserveren
  • Informatie
  • Reserveren