Voertuigbeheersing in 2 dagen

Spoedcursus voertuigbeheersing

» Het kan al in 2 dagen
» Inclusief praktijkexamen
» Boven gemiddeld slagings %
» Online administratie systeem
 

€ 585,00

Het is nu mogelijk om in 2 dagen het eerste gedeelte van uw motorrijbewijs te behalen. De aanbieding is geldig op vooraf vastgestelde les en examendagen. Deze aanbieding is een spoedcursus, heeft u nog nooit op een motorfiets gereden dan raden wij aan om eerst een intakeles te volgen.

Hoe ziet mijn opleiding er uit?

* Opleiding op eigen oefencentrum
* 2 vaste dagdelen praktijkcursus
* 8 uren praktijkcursus
* Praktijkexamen op de 2e dag
* Inclusief professionele begeleiding
* Inclusief voertuigen
* Inclusief alle benodigde beschermende kleding
* Inclusief praktijkexamen voertuigbeheersing
* Uw eigen online administratie systeem

Spoedcursus
Deze spoedcursus kunt u volgen op vastgestelde data.
Staat uw datum er niet tussen dan kunt u altijd gebruik maken van onze vele andere cursussen en aanbiedingen. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen, wij zorgen altijd voor een passende oplossing.
Heeft u de spoedcursus voertuigbeheersing gevolgd en het examen afgerond, dan is het mogelijk om de rest van de opleiding af te ronden met het examen verkeersdeelname, hiervoor bieden wij compacte opleidingen aan, deze kunt u naar eigen voorkeur indelen. Vóór het examen verkeersdeelname moet u wel in het bezit zijn van het theoriecertificaat.

Omgeving
Deze spoedcursus is zeer interessant voor u om te volgen. Komt u niet uit de directe omgeving maar u wilt toch een snelle opleiding volgen dan kunnen wij u, tegen een gereduceerd tarief, in de directe omgeving een hotelkamer aanbieden.

CBR oefencentrum
Wij bieden professionele motoropleidingen van hoge kwaliteit, op een leuke manier. Als enige opleider beschikken wij over een eigen, CBR goedgekeurd, oefencentrum. Iedereen kan zich in eigen tempo de vaardigheden van het eerste motorexamen eigen maken. Het examen voor dit onderdeel wordt op ons oefencentrum afgenomen.

Eigen opleidingscentrum
Verkeersopleidingscentrum Friesland beschikt over een eigen opleidingscentrum. Hierdoor kunt u op een veilige manier de eerste vaardigheden van het motorrijden onder de knie krijgen. Het eerste gedeelte van uw motoropleiding zal dus niet plaatsvinden op de openbare weg of op gevaarlijke, openbare parkeerplaatsen. Wij nemen uw motoropleiding zeer serieus, u krijgt uw opleiding dan ook van professionele, gecertificeerde docenten. Wanneer u nog twijfelt aan onze of uw eigen kwaliteiten, boek dan een intakeles. Na de intakeles kunt u, in overleg met uw docent, bekijken wat de beste opleiding voor u is.

  • Informatie
  • Aanmelden