Oefencentrum

Professioneel opleiden!

Bij Het Verkeersopleidingscentrum leert u alle technieken van voertuigbeheersing op het unieke 4 ha groot Verkeersopleidingscentrum in een korte periode, in alle rust, onder controle te krijgen.

 

Oefenterrein Tilstra

Kwaliteit, kennis en professionaliteit
Wij hechten wij veel waarde aan kwaliteit. Dit ziet u terug in ons moderne opleidingscentrum. Onze leslokalen zijn voorzien van klimaatbeheersing en audiovisuele hulpmiddelen. Maar ook ons 4 hectare grote oefencentrum biedt alles wat u daarvan mag verwachten. Onze trainers hebben net dát stukje extra dat u elders niet snel zult tegenkomen. Zij onderscheiden zich als ‘professional’ op het vakgebied waarin zij lesgeven. Professionals met kennis van het vakgebied!

Erkend opleider
Meer dan 60 jaar ervaring heeft zijn vruchten afgeworpen. Niet voor niets zijn wij ook opleider voor diverse ambulancediensten, brandweerkorpsen, overheidsinstellingen en gemeenten. En zijn wij erkend als opleider door de meeste scholingsfondsen. Voor de logistieke sector zijn wij VTL erkend opleider ‘transport & logistiek’. Bij ons kunt u met soob-subsidie opleiden.

Rijvaardigheid
Wij bieden u ook diverse rijvaardigheidstrainingen (anti-slipcursussen) aan om nog beter voorbereid de openbare weg op te gaan. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het volgen van een anti-slipcursus.