Theorie-examen reserveren

Reserveer snel u theorie-examen
Vul het formulier in en wij regelen snel een theorie-examen voor u.

Theorie examen reserveren

Door onderstaande formulier in te vullen reserveert u een theorie-examen voor de categorie die u op het formulier selecteert. Binnen 1 werkdag ontvangt u per mail een factuur. Na betaling van de factuur ontvangt u per mail de bevestiging met datum en tijdstip van het theorie-examen in de voor u dichtstbijzijnde examenplaats.

Hoe gaat het theorie-examen in zijn werk?

Het theorie-examen duurt ongeveer 45 minuten. U moet een kwartier van tevoren aanwezig zijn. Het examen gaat als volgt in zijn werk:
 
U krijgt uitleg van een CBR-medewerker.

Daarna begint het examen. U krijgt 50 vragen: meerkeuzevragen, ja/nee-vragen en invulvragen. U moet 44 vragen of meer goed hebben.

U ziet per vraag een bepaalde verkeerssituatie op een grote tv-monitor. U moet zich dan voorstellen dat u de bestuurder bent van de CBR-motor.

Verkeersregels

Het theorie-examen toetst uw kennis van de verkeersregels. Natuurlijk komen ook verkeersinzicht, verantwoord rijgedrag, milieu en voertuigtechniek aan bod.
Klassikaal of individueel
Het klassikale examen legt u af in een examenzaal tegelijk met andere kandidaten. Het individuele examen doet u alleen in een ruimte met een theoriemedewerker. De vragen worden op dezelfde manier gesteld als bij het klassikale examen.

De uitslag

Na afloop van het examen moet u een paar minuten wachten en dan krijgt u de uitslag. De medewerker vertelt u of u geslaagd of gezakt bent. U krijgt een formulier waarop u per examenonderdeel kunt zien hoeveel vragen u fout hebt beantwoord.
Als u gezakt bent weet u zo waar u extra aan moet werken voor uw volgende theorie-examen. Als u bent geslaagd registreren wij dat in ons systeem. Uw uitslag ‘geslaagd’ is 1,5 jaar geldig.

Door het onderstaande formulier in te vullen reserveert u een theorie-examen voor de categorie die u op het formulier selecteert. Na verwerking ontvangt u per email een factuur. Na betaling van de factuur ontvangt u per mail een bevestiging met datum en tijdstip van het theorie-examen in de voor u dichtstbijzijnde examenplaats.

Theorie examen reserveren
  • Informatie
  • Reserveren