Slipcursus basis 1 uur

Slipcursus basis 1 uur

» Ontvangst koffie/thee 
» Rem- en uitwijkoefening
» Over- en onderstuurtraining
» Evaluatie

€ 62,00
Anti-slipcursus

Tijdens de anti-slipcursus wordt er gereden in voertuigen van het opleidingscentrum. Deze voertuigen zijn aangepast om de oefeningen op een zo realistisch mogelijke manier te kunnen doen. De anti-slipcursus kan ook met eigen voertuig gevolgd worden. Dit heeft vele voordelen: u moet tenslotte met uw eigen voertuig zo veilig mogelijk de weg op.

"De perfecte balans tussen rem en stuurtechniek"
Wij zorgen ervoor dat u uw voertuig beter onder controle krijgt. Dit doen wij door u de meest effectieve rem- en stuurtechnieken aan te leren.

Basis cursus
Tijdens de basis cursus oefent u de meest effectieve rem-en stuurbewegingen in een ongevalsituatie. De anti-slipcursus wordt uitgevoerd door het Verkeersopleidingscentrum op ons eigen oefenterrein.

U leert veilig uitwijkmanoeuvres uit te voeren tijdens een noodstop. Door middel van deze speciale uitwijkmanoeuvres leert u de controle over uw voertuig te houden of terug te krijgen. U doet ervaring op met onderstuur (voorwielslip) en overstuur (achterwielslip).

Voor wie is de training geschikt?
De training is geschikt voor particulieren en bedrijven. Voor particulieren zijn er speciale cursus dagen waarop iedereen kan inschrijven. Voor bedrijven bieden wij specifieke programma's op maat. Deze programma's kunnen uiteraard aangepast worden aan uw wensen.

Begeleiding
De anti-slipcursus wordt verzorgd door een ervaren docent van het Verkeersopleidingscentrum. De docent zorgt ervoor dat de cursist optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de anti-slipcursus bestaat, worden op een zo efficiënt mogelijke manier behandeld. Iedere deelnemer krijgt zo ruimschoots de mogelijkheid om de stof eigen te maken.

Tijdens de anti-slipcursus wordt er gewerkt met een roulatiesysteem. Er nemen meerdere personen per voertuig deel aan de anti-slipcursus. Op deze manier wordt ook ervaren hoe het is om de oefeningen op de passagiersstoel of achterin mee te maken.

Je kunt direct je slipcursus online boeken.
Staat jouw gewenste datum of locatie er niet bij?
Neem dan contact met ons op en we plannen samen een datum naar wens!

Staat jouw gewenste datum of locatie er niet bij?
Vul het formulier in en we plannen samen een datum naar wens!

  • Informatie
  • Kies datum