Slipcursus Motor Leeuwarden

Bij Verkeersopleidingscentrum Friesland in Leeuwarden leert u in één dag uw motor door middel van een slipcursus onder controle te krijgen en te houden. Het belangrijkste doel van de slipcursus is dat u leert hoe te handelen wanneer uw voertuig in de slip raakt en hoe u dit kunt voorkomen.

Slipcursus Motor Leeuwarden

Door middel van onze expertise willen wij u, bewust maken van de risico's in het verkeer.
Wij brengen u verschillende rijvaardigheidstechnieken bij, zodat u na een slipcursus motor weet hoe u moet handelen in bepaalde (gevaarlijke) verkeerssituaties.
Tijdens de slipcursus worden u diverse technieken aangeleerd om uw voertuig onder alle omstandigheden onder controle te krijgen en te houden.
Het is belangrijk voor de veiligheid maar zeker voor uzelf om na de slipcursus motor ontspannen en gecontroleerd de weg op te gaan.

Wat leert u zoal?

Vooral technieken waarmee u een slip kunt voorkomen of corrigeren. Zo blijft u onder alle omstandigheden baas over eigen voertuig en kunt u ongevallen voorkomen. Tijdens een slipcursus motor in Leeuwarden ervaart u de mogelijkheden van uw motor.
Het Verkeersopleidingscentrum is gespecialiseerd in alle soorten slipcursussen. Door middel van diverse ondergronden kunnen verschillende situaties nagebootst worden. Tijdens een slipcursus kunt u ervaren hoe het is om met een voertuig in de slip te raken maar ook hoe u dit kunt voorkomen en kunt herstellen.

Slipcursus motor Leeuwarden

De slipcursus motor wordt op speciaal aangepaste motoren van het opleidingscentrum verzorgd. De motoren voor de slipcursus motor in Leeuwarden hebben zijwielen en een abs-systeem dat in- en uitgeschakeld kan worden. Motorkleding is een vereiste. Wanneer u niet in het bezit bent van motorkleding, kunt u deze ook bij ons huren.

Begeleiding slipcursus motor

De slipcursus op de motor wordt gegeven door ervaren docenten van het Verkeersopleidingscentrum in Leeuwarden. De docent zorgt ervoor dat elke cursist optimaal begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de slipcursus bestaat, worden efficiënt behandeld. Op deze wijze krijgt iedereen ruimschoots de mogelijkheid om zich de stof eigen te maken.

De slipcursussen worden verzorgd op het Verkeersopleidingscentrum Friesland in Leeuwarden. Ook bieden wij diverse arrangementen en cursussen aan op andere locaties. De reservering van deze slipcursus gaat in onderling overleg met u. Wanneer u bijvoorbeeld uit Drenthe komt kunt u de reserving in onderling overleg met onze planning vastleggen.

Slipcursus motor compact 2 uren
Slipcursus motor compact 2 uren

» Ontvangst koffie/thee
» Noodstop zonder abs
» Noodstop met abs
» Achterwielslip
» Voorwielslip
» Evaluatie

€ 99,50
Slipcursus motor dagdeel 3 uren
Slipcursus motor dagdeel 3 uren

» Ontvangst koffie/thee
» Noodstop zonder abs
» Noodstop met abs
» Achterwielslip
» Voorwielslip
» Uitwijk oefening

€ 125,50
Verhoogde motorrijvaardigheid
Verhoogde motorrijvaardigheid

» Ontvangst koffie/thee 
» Evenwichtsoefeningen
» Bochtentechniek
» Remmen/noodstop
» Motorspeeltuin
» Obstakel rijden 

€ 99,50
Slipcursus motor & VMT aanbieding
Slipcursus motor & VMT aanbieding

» Ontvangst koffie/thee
» Dagdeel anti-slipcursus motor
» Dagdeel VMT
» Inclusief lunch
» Evaluatie
» Certificaatuitreiking
 

€ 179,50