Privé slipcursus compact 2 uren

Privé slipcursus compact 2 uren

» Ontvangst koffie/thee
» Noodstop gladde ondergrond
» Rem- en uitwijkoefening
» Over- en onderstuurtraining
» Evaluatie

€ 276,00
Anti-slipcursus

Tijdens de anti-slipcursus wordt er gereden in voertuigen van het opleidingscentrum. Deze voertuigen zijn aangepast om de oefeningen op een zo realistisch mogelijke manier te kunnen doen. De anti-slipcursus kan ook met eigen voertuig gevolgd worden. Dit heeft vele voordelen: u moet tenslotte met uw eigen voertuig zo veilig mogelijk de weg op.
  

"De perfecte balans tussen rem- en stuurtechniek"

Wij zorgen ervoor dat u uw voertuig beter onder controle krijgt. Dit doen wij door u de meest effectieve rem- en stuurtechnieken aan te leren.

Compact training

Tijdens de compact privé cursus oefent u de meest effectieve rem-en stuurbewegingen in een ongevalsituatie. De anti-slipcursus wordt uitgevoerd door het Verkeersopleidingscentrum op ons eigen oefenterrein.

U leert veilig uitwijkmanoeuvres uit te voeren tijdens een noodstop. Door middel van deze speciale uitwijkmanoeuvres leert u de controle over uw voertuig te houden of terug te krijgen. U doet ervaring op met onderstuur (voorwielslip) en overstuur (achterwielslip).

Begeleiding

De anti-slipcursus wordt verzorgd door een ervaren docent van het Verkeersopleidingscentrum. De docent zorgt ervoor dat de cursist optimaal één-op-één begeleid wordt. De verschillende onderdelen waaruit de anti-slipcursus bestaat, worden op een zo efficiënt mogelijke manier behandeld. U krijgt zo ruimschoots de mogelijkheid om de stof eigen te maken.

  • Informatie
  • Aanmelden